Bedrijfswaarden-hero

Bedrijfswaarden

Onze vijf bedrijfswaarden … en wat kan onze medewerker verwachten?

Integriteit

Iedereen van ons verpersoonlijkt wat er in onze ethische code staat.

Het staat voor eerlijkheid, voor onze normen, voor onze ethiek en de drang om het juiste doen. Met integriteit als kernwaarde, hebben onze dagelijkse interacties met klanten, leveranciers en met elkaar vertrouwen en eerlijkheid als basis.

Van GEOS mag je verwachten dat we integriteit als prioriteit stellen om een positieve werkomgeving op te bouwen, ethisch gedrag te bevorderen, vertrouwen en loyaliteit te stimuleren. Door een cultuur van open en eerlijke communicatie te cultiveren, zorgen we voor een werkplek waar je je gewaardeerd en gerespecteerd voelt en gemotiveerd bent om elke dag weer met passie te komen werken.

Betrouwbaarheid

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Betrouwbaarheid betekent dat elk GEOS-teamlid onverzettelijk zijn taken uitvoert, wetende dat ieder van ons invloed heeft op de kwaliteit van onze service. In onze rol als controlelabo is betrouwbaarheid van vitaal belang. Onze klant moet er niet alleen op kunnen betrouwen dat elk staal tijdig getest is, maar ook dat het resultaat 100% juist is. Betrouwbaarheid is van fundamenteel belang om een constructieve band met onze klant op te bouwen.

Wij vertrouwen in jou en willen elke dag werken aan wederzijds vertrouwen. Van GEOS mag je een eerlijke en objectieve behandeling verwachten. Om jouw betrouwbaarheid naar de klanten te waarborgen, zorgen we voor een realistische planning, haalbare doelen en duidelijke procedures die je een houvast geven.

Efficiëntie

Wij proberen voortdurend onze processen te optimaliseren om de doorlooptijd en de kosten te verlagen om zo de kwaliteit en uiteindelijk de klantentevredenheid te verhogen.

Als we snelle en betrouwbare resultaten willen leveren en tegelijkertijd winstgevend willen blijven, is het van groot belang dat we altijd en overal het hoogste niveau van efficiëntie willen bereiken. Wij streven naar operationele uitmuntendheid en beseffen dat alles wat we doen altijd beter kan. Dit betekent dat ons werk nooit af is.

GEOS zal ervoor zorgen dat je de nodige materialen en middelen ter beschikking hebt om zo efficiënt mogelijk te werken. We werken elke dag met processen en willen deze processen samen met jou optimaliseren. Heb je hulp nodig, dan bekijken we graag samen welke interne of eventuele externe ondersteuning we hiervoor kunnen inschakelen. Bovenal streven we een duidelijke communicatie na waarin duidelijke doelen en feedback gegeven worden.

Ownership

Ownership betekent dat wij elke dag handelen en denken als owners, eigenaars.

Maar ownership betekent vooral dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je daden en resultaten.

Als je verantwoordelijkheid wil nemen, moet je dit uiteraard ook krijgen. GEOS geeft je dit maar al te graag. We staan open voor je initiatieven en willen je begeleiden waar nodig. GEOS werkt elke dag aan een cultuur waarin je je gesterkt voelt om deze verantwoordelijkheden te nemen en trotst te zijn op je realisaties.

Ambitie

We zijn ambitieus in het zetten van onze doelen en zijn nooit tevreden met een status-quo.

Echte ambitie is de energie die iemand drijft om van dag tot dag beter te worden. Wees niet bang om te dromen, en als je droomt, droom groots en doe er alles aan om die droom waar te maken. Wees niet bang om te falen; vallen en weer op te staan. Het belangrijkste is dat je dingen doet die het waard zijn om te doen. Wij waarderen mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan het verwezenlijken van onze ambitie om de beste te zijn.

Allemaal mooie woorden, maar hoe gaan we dit samen doen? Vanuit GEOS willen we je de ruimte geven om te dromen en om te falen. We moedigen je aan te dromen en ondersteunen je wanneer je weer opstaat. We beseffen dat dit een stevige portie durf vraagt van jou, daarom moedigen we ook de kleinste dromen aan.


Ons bedrijf spreekt jou aan?

Vergeet dan niet onze pagina jobaanbiedingen te bezoeken!